Gadgets

Novi Samsung "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta

Novi Samsung "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta
Foto: Twitter | Novi Samsung "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta

Samsung je upravo objavio da očekujemo još jedan događaj ove godine i to u avgustu. Kompanija je poslala pozivnice za Galaxy Unpacked, 11. avgusta, a događaj će biti u online varijanti, kao i velika većina događaja ove godine.

U prošlim godinama, Samsung je u avgustu bio domaćin lansiranja svoje Note serije moćnih telefona. Međutim, ovog puta izveštaji ukazuju da neće biti novog Note-a.

To je postalo očiglednije kada je kompanija ove godine donijela Pen podršku svojim Galaxy S21 modelima. Olovka je bila zaštitno obilježje Note linije od njene koncepcije i razlikovala je tu seriju od svoje braće i sestara s S-oznakom

Sada je vjerovatnije da ćemo na osnovu poziva videti nove preklopne telefone poput modela Z Flip i Z Fold 2. Samsung je u maju pokazao fleksibilnije koncepte ekrana i iako će možda proći neko vreme dok te dizajne ne vidimo u stvarnom proizvodu, kompanija očigledno nastavlja da radi na toj tehnologiji, prenosi b92.

Samsung je takođe potvrdio da će na ovom Unpacked-u lansirati novi Galaxy Watch, a uređaj će pokrenuti verziju Wear OS-a koju je stvorio zajedno sa Google-om. Takođe postoje dobre šanse da će Samsung predstaviti nove slušalice, jer se informacije o Galaxy Buds 2 već neko vrijeme vrte u vidu glasina na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije