Gadgets

Objava Nokia 9 telefona odložena za februar?

Objava Nokia 9 telefona odložena za februar?
Foto: N.N. | Objava Nokia 9 telefona odložena za februar?

Prema onome što su glasine do sada sugerisale, Nokia 9 bi trebalo da bude prilično impresivan uređaj, sa Snapdragon 845 čipsetom i pet kamera na poleđini. Međutim, prema navodima jednog respektabilnog izvora, objava telefona planirana za 2018. godinu je sada otkazana.

Prema svemu sudeći, istorija se ponavlja. Prema navodima izvora, Nokia 8 Sirocco koji je objavljen ranije ove godine na MWC 2018 sajmu je trebalo da bude Nokijin premijum model za 2017. godinu.

Međutim, kako se planirana septembarska objava približavala, CEO kompanije HMD Global Juho Sarvikas je odlučio da uređaj nije spreman za objavu. Ovo je kompaniju primoralo da objavu telefona odloži do MWC 2018 događaja. Prema svemu sudeći, slično će se desiti i sa Nokia 9 modelom.

Prema navodima izvora, Nokia 9 je u razvoju već mjesecima, sa namerom da bude Nokijin pravi premijum telefon za ovu godinu.

Međutim, Sarvikas ponovo nije zadovoljan i ne smatra da je uređaj perfektan, zbog čega se sugeriše da će objava telefona biti pomjerena za MWC 2019 u februaru.

Naravno, radi se o neprovjerenim informacijama i ostaje nam da vidimo da li će Nokia 9 zaista biti odložen za narednu godinu ili je u pitanju lažni alarm.

(NN/benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije