Gadgets

Oukitel K10000 Max stiže u septembru

Oukitel K10000 Max stiže u septembru
Foto: Ilustracija | Oukitel K10000 Max stiže u septembru

Prema posljednjim informacijama, Oukitel K10000 Max stiže u septembru ove godine.

Oukitel je dobro pripremio svoj novi model za korištenje u ekstremnijim uslovima, poput testova s vodom, pijeskom, padom na kamenja i slično. Svi testovi odrađeni su kako bi K10000 Max bio spreman za nove korisnike koji vole planinariti jer znamo da se u tim nepredvidivim uslovima svašta može dogoditi, a mobilni nam uvijek dobro dođe pri ruci.

Sa svojim čvrstim kućištem otpornim na vodu, pijesak, prašinu i udarce, K10000 Max pokazuje svoju kvalitetu i izdržljivost u videu ispod u kojem se može vidjeti kako je uređaj izdržao sve testove.

Boljka ovog uređaja svakako je gigantska baterija od 10.000 mAh koja će vas služiti i nekoliko dana, a ne smijemo zanemariti i ostale karakteristike poput 5.5-inčnog FHD-zaslona, osmerojezgreni procesor te Samsungovu kameru od 16MP. Za one zainteresirane, pretprodaja K1000 Maxa kreće početkom septembra na njihovoj službenoj stranici, a oni koji će se predbilježiti za uređaj dobit će 50 dolara popusta, dok će određeni predbilježnici dobiti uređaj u čak pola cijene.

Uređaj je namijenjen onima koji vole provoditi vrijeme u prirodi, a opet trebaju uređaj koji mogu koristiti kao svjetiljku ili kao pametni telefon.

(dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije