Gadgets

Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy A54 5G

Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy A54 5G
Foto: Unsplash/Valentyn Chernetskyi | Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy A54 5G

Samsung je prije nekoliko dana objavio Galaxy A53 5G telefon, a sada se južnokorejska kompanija sprema za objavu novog telefona iz A serije, koji bi trebalo da bude Galaxy A54 5G.

Sajt LetsGoDigital je objavio koncept rendere, koji pokazuju kako bi Samsung Galaxy A54 5G mogao da izgleda kada bude objavljen, a otkriveno je i šta može da se očekuje na polju specifikacija uređaja.

S prednje strane, telefon ima zakrivljene ivice oko ekrana i minimalne okvire. U centru se može vidjeti "punch-hole" otvor za prednju kameru. Na poleđini se nalazi sistem sa četiri kamere, smješten u pravougaoni modul u gornjem levom uglu.

Galaxy A54 5G će, prema navodima, imati 6,5-inčni AMOLED ekran sa Full HD+ rezolucijom i 120Hz osvježavanjem ekrana, ali postoji mogućnost da veličina ekrana bude i manja. Na polju kamera, telefon bi mogao da ima 64MP glavni senzor, 12MP ultraširoki, 5MP senzor dubine i 5MP makro senzor. S prednje strane se očekuje 32MP kamera.

Telefon bi mogao biti ponuđen u dvije verzije: 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, odnosno 8GB RAM-a i 256Gb prostora. Očekuje se i microSD slot za dodatno proširenje prostora za skladištenje podataka.

Na polju softvera, očekuje se da će Galaxy A54 5G stići sa Android 12 operativnim sistemom i Samsung One UI korisničkim interfejsom. Napajaće ga 5000mAh baterija, sa podrškom za brzo punjenje.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije