Gadgets

Ovako bi mogao izgledati savitljivi iPhone

Ovako bi mogao izgledati savitljivi iPhone
Foto: Unsplash/Zhiyue Xu | Ovako bi mogao izgledati savitljivi iPhone

Nekoliko puta su se u prošlosti pojavljivale informacije o tome da Apple možda radi na savitljivom iPhoneu, ali za sada nema zvaničnih informacija o ovakvom uređaju od strane same kompanije.

Moglo bi proći izvijesno vrijeme dok ne vidimo iPhone sa fleksibilnim ekranom, a nije poznato kakav format bi uređaj imao.

U međuvremenu, dizajner Antonio de Rosa je odlučio da spoji nekoliko koncept rendera i implementira ih u dizajn za koji vjeruje da bi mogao krasiti savitljivi iPhone. On je koncept nazvao iPhone Air.

Potrebno je napomenuti da je ovo vizija dizajnera, a ne procurjela informacija o izgledu uređaja. Prema zamisli dizajnera, iPhone Air je preklopni telefon, sa šarkom u sredini.

Na poleđini se, pored sistema sa kamerama, nalazi i ugrađeni ekran koji prikazuje informacije kao što su datum, vrijeme ili obavještenja.

Najsvježije informacije sugerišu da je Apple testirao različite prototipe savitljivih telefona, ali je kompanija skeptična kada je u pitanju ovaj format i mogla bi sačekati da vidi u kom pravcu se razvija tehnologija.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije