Gadgets

Ove prozirne Apple prototipove mnogi žele da vide u prodaji

Ove prozirne Apple prototipove mnogi žele da vide u prodaji
Foto: Twitter | Ove prozirne Apple prototipove mnogi žele da vide u prodaji
N.N.

Jedan kolekcionar Apple uređaja, je na svom Twitter nalogu okačio fotografiju prototipa Apple-ovog adaptera za punjenje, i to može biti jedan od rijetkih slučajeva kada prototip proizvoda izgleda bolje od konačne verzije.

Ono što ovaj prototip čini posebnim je to što možete vidjeti Apple-ov proces dizajna zbog prozirne plastike.

Kolekcionar je takođe tvitovao još jednu fotografiju prototipa, i to par AirPod slušalica. Retro-futuristički izgled spakovane elektronike navela je mnoge da požele da Apple zaista ponovo prodaje providne gedžete.

 

Transparentna elektronika je bila (kul) trend 90-ih godina, a Apple-ov sopstveni iMac G3 često su spominjali oni koji se prisjećaju doba providne elektronike, piše The Verge.

Ali izgleda da ovaj trend doživljava neku vrstu renesanse: pojedine kompanije već prodaju određene gedžete sa providnom plastikom, a takođe postoje i modifikacije Nintendo Switch konzole koje omogućavaju korisnicima da zamjene neprozirnu plastiku sa onom koja pokazuje unutrašnjost i elektroniku uređaja.

Nažalost, malo je vjerovatno da bi Apple prodavao ovakve providne uređaje, imajući u vidu koliko čvrsto kompanija drži do svog minimalističkog dizajna, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije