Gadgets

Pratite nas na Google news

Ovogodišnji iPad Pro bi mogao biti veoma tanak

Ovogodišnji iPad Pro bi mogao biti veoma tanak
Foto: N.N. | Ovogodišnji iPad Pro bi mogao biti veoma tanak
N.N.

Iako je tržište tableta u stagnaciji ili opadanju, ovo ne utiče na velike proizvođače koji nastavljaju da objavljuju svoje najnovije modele tableta i konvertibilnih uređaja.

 Microsoft nastavlja sa proizvodnjom Surface modela, Google je nedavno predstavio svoj prvi Chrome OS 2-u-1 model.

Apple, kao jedina kompanija koja beleži pzitivnu prodaju kada su tableti u pitanju, nastavlja da poboljšava svoje modele.

Najnovije glasine sugerišu da će dolazeći iPad Pro modeli, ili bar jedan od njih, biti tanji i od najtanjeg telefona koji postoji danas.

Ukoliko su informacije tačne, 2018 iPad Pro bi mogao biti tanak svega 5,9 milimetara. Ovo će mu dati titulu najtanjeg tableta koji se može naći na tržištu.

Očekuje se da će implementiranje skladnijeg dizajna morati da se odrazi na bateriju, koja će takođe morati da bude tanja.

Takođe, ovo bi moglo uticati i na kvalitet kamere, mada ovo ne predstavlja problem jer je malo onih koji tabletima fotografišu. Za sada nije poznato da li se pomenuta debljina od 5,9 milimetara odnosi na obje dolazeće veličine iPad Pro modela, ili će biti limitirana na 10.5-inčni model.

Ostatak karakteristika iPad Pro tableta, o kojima smo čuli do sada, uključuje Face ID podršku, veoma tanke okvire oko ekrana, podršku za novi Apple Pencil i novi "A" procesor.

(NN/benchmark)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije