Gadgets

P20 i P20 Pro u ponudi "M:tela"

P20 i P20 Pro u ponudi "M:tela"
Foto: Jelena Đurđević | P20 i P20 Pro u ponudi "M:tela"

BANJALUKA - Nakon svjetske premijere, modeli mobilnih telefona Huawei P20 i P20 Pro predstavljeni su u utorak i publici u Banjaluci, koja je imala priliku da se upozna s pregršt mogućnosti i inovacija ugrađenih u ove uređaje.

Model P20 Pro je prvi telefon s trostrukom Leica kamerom, dok oba modela posjeduju do sada neviđene karakteristike vještačke inteligencije, kombinujući tehnologiju i umjetnost, i omogućavaju neprevaziđeno iskustvo korišćenja pametnog telefona. P20 serija sadrži napredni inteligentni sistem kamere koji korisnicima donosi nevjerovatne mogućnosti unapređenja svakog aspekta pametne fotografije. Oba modela posjeduju prednju kameru od 24 megapiksela s opcijama uljepšavanja i 3D osvjetljenja, koja pravi nevjerovatne selfie fotografije. Huawei P20 i P20 Pro pretvaraju svaki savršen momenat u vječnost, uz pomoć "super slow motion" moda, koji je u stanju da u svakom trenutku uhvati detalje koje je nemoguće vidjeti golim okom. Kako su Huawei P20 i P20 Pro inspirisani svjetlošću, krase ih nevjerovatne nove boje, koje su telefon pretvorile u pravo umjetničko djelo.

"'Huawei' se uvijek trudi da nas ostavi bez daha novim modelima koji su pravo malo umjetničko djelo s pregršt fantastičnih mogućnosti.

Kompanija 'M:tel' se trudi da bude uvijek prva u ponudi svojih usluga i da korisnicima uz najbolje pakete ponudi ove vrhunske uređaje. Već od sada u svim prodajnim mjestima kompanije 'M:tel', ali i na veb-stranici www.mtel.ba ove modele možete kupiti po simboličnoj cijeni od jednu marku u XXL tarifi", kazala je Jelena Maksimović, portparol "M:tela".

Džang Dže, iz kompanije "Huawei", kazao je kako ove modele pokreće Kirin procesor 970, prvi procesor s vještačkom inteligencijom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije