Gadgets

Pametni sportski sat F5 sve što sportistima treba

Pametni sportski sat F5 sve što sportistima treba
Foto: No.1 | Pametni sportski sat F5 sve što sportistima treba

F5 je novi pametni sat koji je namijenjen sportistima, a koji ima razne senzore za sve vaše aktivnosti u prirodi.

Sportski pametni sat F5 ima senzore za mjerenje otkucaja srca, termometar na zglobu ruke, mjerenje visine, koraka, spavanja, sjedenja, GPS, a uz to je i vodootporan te ima senzor za otisak prsta. Kao profesionalni sportski pametni sat, F5 ima i vrlo napredan algoritam koji čuva razne sportske podatke, bilo da se bavite hikingom, trčanjem, vožnjom bicikla, penjanjem, badmintonom, fudbalom, košarkom ili čak trčanjem na traci.

Ako volite više slobodnog vremena provoditi u prirodi, tu će vam pomoći senzori za vazdušni pritisak kao i visinu, te otkucaje srca, nešto što vam itekako dobro dođe na visinskim rutama.

Uz sve prije spomenuto, F5 ima i pametna obavještenja pa tako možete primati poruke s aplikacija poput WeChata, SMS-a, itd, a odlična stvar je što uređaj može na jednom punjenju izdržati čak tri sedmice.

Na kraju, prije nego što pogledate video ispod, spomenimo kako F5 nosi cijenu od samo 50 dolara, što je odlična cijena za uređaj poput ovog. Više informacija saznajte na službenim stranicama gdje se nalaze i linkovi na webshopove gdje možete uređaj naručiti.

(Zimo.dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije