Gadgets

Pametni telefon uz koji ćete dostići svoj maksimum

Pametni telefon uz koji ćete dostići svoj maksimum
Foto: N.N. | Pametni telefon uz koji ćete dostići svoj maksimum u svakodnevnim izazovima

U današnje vrijeme svi smo u konstantnoj žurbi i pokretu, te neprestano tražimo rješenje kako da nam u tom dinamičnom ritmu aktivnosti budu pojednostavljene, a rezultati kvalitetniji. Ali, užurbani raspored i nedostatak vremena često predstavljaju veliki izazov i zato nam je potreban funkcionalni pametni telefon s odličnim performansama koji zadovoljava sve naše svakodnevne poslovne i privatne potrebe.

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ trenutno su na tržištu poznati kao najjači modeli južnokorejskog proizvođača, a podrazumijeva se da Note serija uvijek dolazi s inovativnom i vrhunskom tehnologijom. Ovog puta Samsung je nadmašio sva očekivanja. Nova Galaxy Note10 serija dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima.

Od rukopisa do teksta

Više ne morate prekucavati vaše bilješke i slati sami sebi e-mailove jer Galaxy Note10 i Note10+ u potpunosti drže korak s vašim tempom života. Uz pomoć Samsung Notes aplikacije možete jednostavno konvertovati vaše bilješke u digitalni tekst i odmah ga eksportovati u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word, dok se sa jednim klikom možete povezati na Windows 10 računar i primati notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon.

Uz jednostavnu USB konekciju možete i razmjeniti fajlove između uređaja i koristiti svoje omiljene aplikacije uz pomoć miša i tastature, istovremeno čuvajući podatke na svom telefonu uz pomoć Samsung Knox aplikacije.

Da pamtimo sve što volimo

Galaxy Note10 serija će vam pomoći da sve vaše uspomene budu još ljepše uz vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej i kameru najvišeg ranga s kojom možete snimati video i fotografije profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nosite bilo kakvu dodatnu opremu. Zaboravite konstantno klikanje po telefonu kako bi pregledali i editovali snimak, jer uz pomoć Video editora i S Pen olovke, možete precizno odabrati tačan trenutak koji želite isjeći.

Poboljšana S Pen olovka s Air actions dodatkom nam čak pruža mogućnost da određenim funkcijama uređaja upravljamo pokretom, a super brzo punjenje i nevjerovatna konektivnost uređaja garantuju da ćete uvijek biti na visini zadatka, bilo da hvatate zabilješke na poslovnom sastanku, montirate kreativni video ili jednostavno pretražujete internet.

Za kraj, podsjetimo kako je Galaxy Note10 od danas dostupan na bosanskohercegovačkom tržištu u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok je Galaxy Note10+ dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije