Gadgets

Pratite nas na Google news

PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla

PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla
Foto: phonesoap.com | PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla
N.N.

PhoneSoap 3 uređaj, relativno mala, odlično dizajnirana i realizovana kutija sa UV svjetlom ubija bakterije sa uređaja i dezinfikuje ga u svih 360 stepeni pritom ga puneći.

PhoneSoap 3 je jedinstveno rješenje, koje će u potpunosti očistiti površinu mobilnog ili nekog drugog uređaja i istovremeno ga puniti po standardu, koji uređaj podržava. 

Čišćenje je lako – otvorite PhoneSoap 3, ubacite uređaj, povežete punjač i zatvorite poklopac. Čišćenje traje 10 minuta i nakon toga uređaj će biti kao kad ste skinuli foliju sa njega, što se čistoće, bakterija i virusa tiče.

PhoneSoap 3 je nevjerovatan hit trenutno zbog  virusa korona COVID-19, a i cijena mu ide na ruku, jer košta ispod 80 dolara za osnovni model, a poštarina je besplatna u većini zemalja.

Nažalost, liste čekanja su produžene već do 15. aprila, jer je potražnja nevjerovatna i mala firma, koja stoji iza PhoneSoap 3 nije u mogućnosti da isporuči količine, koje se brzo traže.

Naravno, od koristi bi, praktično bilo svako UV svjetlo i držanje telefona pod njim 10-ak minuta, a u prodaji se mogu naći i proizvodi drugih kompanija, mada nemaju istovremenu mogućnost čišćenja uređaja sa svih strana, nego dio po dio, što produžava vrijeme na 20 ili više minuta.

(Balkanandroid)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije