Gadgets

PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla

PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla
Foto: phonesoap.com | PhoneSoap 3 omogućava dizinfekciju telefona putem UV svjetla

PhoneSoap 3 uređaj, relativno mala, odlično dizajnirana i realizovana kutija sa UV svjetlom ubija bakterije sa uređaja i dezinfikuje ga u svih 360 stepeni pritom ga puneći.

PhoneSoap 3 je jedinstveno rješenje, koje će u potpunosti očistiti površinu mobilnog ili nekog drugog uređaja i istovremeno ga puniti po standardu, koji uređaj podržava. 

Čišćenje je lako – otvorite PhoneSoap 3, ubacite uređaj, povežete punjač i zatvorite poklopac. Čišćenje traje 10 minuta i nakon toga uređaj će biti kao kad ste skinuli foliju sa njega, što se čistoće, bakterija i virusa tiče.

PhoneSoap 3 je nevjerovatan hit trenutno zbog  virusa korona COVID-19, a i cijena mu ide na ruku, jer košta ispod 80 dolara za osnovni model, a poštarina je besplatna u većini zemalja.

Nažalost, liste čekanja su produžene već do 15. aprila, jer je potražnja nevjerovatna i mala firma, koja stoji iza PhoneSoap 3 nije u mogućnosti da isporuči količine, koje se brzo traže.

Naravno, od koristi bi, praktično bilo svako UV svjetlo i držanje telefona pod njim 10-ak minuta, a u prodaji se mogu naći i proizvodi drugih kompanija, mada nemaju istovremenu mogućnost čišćenja uređaja sa svih strana, nego dio po dio, što produžava vrijeme na 20 ili više minuta.

(Balkanandroid)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije