Gadgets

Pixel Buds – nove Googleove bežićne slušalice

Pixel Buds – nove Googleove bežićne slušalice
Foto: N.N. | Pixel Buds – nove Googleove bežićne slušalice

Još u oktobru 2019. godine Google je najavio bežične slušalice Pixel Buds druge generacije koje su jedostavno nazvali – "nove" Pixel Buds.

Za razliku od prve generacije Pixel Budsa, novi model biće pravi bežični set slušalica. Naime, prve Pixel Buds su dolazile sa kablom koji je dvije slušalice spojio zajedno, ali novi model kabal potpuno odbacuje, bežično ih spaja i stavlja ih u rang konkurencije, poput Appleovih AirPodsa.

Neke stavke novog Pixel Budsa uključuju poboljšan kvalitet zvuka, a dolaze sa ugrađenim akcelerometrom koji može prepoznati vaš glas na temelju vibracija vaše čeljusne kosti, što bi, u teoriji, trebalo omogućiti bolji prijenos zvuka, čak i u glasnijim ili bučnijim okruženjima.

Slušalice će dobiti i dvostruke mikrofone, a tu je i nova stavka – Adaptive Sound – koja može povećati ili smanjiti zvuk slušalica na temelju vanjske buke. Kao što se očekivalo, biće integrisane sa Google Assistantom, što znači da ćete moći pozvati digitalnog asistenta iz samih slušalica.

Nove Pixel Buds slušalice će moći izdržati pet sati korištenja s jednim punjenjem, a isporučivaće se s futrolom za punjenje koja će korištenje produžiti za 24 sata.

Novi Pixel Buds koštat će 179 dolara, a biće dostupni za kupovinu u narednim sedmicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije