Gadgets

Poco X6 Neo stiže na globalno tržište

Poco X6 Neo stiže na globalno tržište
Foto: Poco/Ilustracija | Poco X6 Neo stiže na globalno tržište

Prema za sada još nezvaničnim podacima POCO X6 Neo će u martu biti predstavljen za globalno tržište.

Xiaomi je POCO X6 seriju koja trenutno uključuje POCO X6 i POCO X6 Pro modele predstavio korisnicima prošlog mjeseca. Najnoviji izvještaji ukazuju da će još jedan model pod nazivom X6 Neo uskoro biti pridodat ovoj seriji. Nedavno su se pojavile karakteristike kao i datum predstavljanja ovog pametnog telefona koji će sigurno skrenuti pažnju korisnicima koji traže uređaj srednje klase.

Prema navodno vrlo pouzdanim informacijama POCO X6 Neo pametni telefon će biti globalno predstavljen u ožujku. Osim toga, navedeno je da ovo neće biti potpuno novi uređaj već se radi o rebrendiranoj verziji jednog Redmi modela koji se trenutno prodaje u Kini.

Kao što vam je već sigurno dobro poznato, rebrendiranje je prilično često među kineskim smartfon kompanijama. Prema tome očekuje se da će POCO X6 Neo biti rebrendirana verzija Redmi Note 13R Pro modela koji je predstavljen u studenom prošle godine. Iz tog razloga možemo očekivati da će ovi uređaji osim malih razlika u dizajnu imati iste hardverske specifikacije.

(Računalo.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije