Gadgets

Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika

Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika
Foto: TBIT/Pixabay/Ilustracija | Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika

​Moguće karakteristike predstojećeg Nothing Phone (1) uređaja, pojavile su se onlajn, koje ukazuju na glavne specifikacije telefona koji se uskoro očekuje na tržištu.

Kada je Karl Pei napustio nadgledanje dizajna i marketinga u kompaniji OnePlus da bi osnovao sopstvenu kompaniju pod nazivom Nothing, imali smo priliku da pratimo nagovještaje novih proizvoda kako bi se kreiralo ushićenje za ono što predstoji od ovog proizvođača, uključujući i novi telefon.

Ono što nismo znali, jeste šta će se naću u okviru prvog telefona, koji nosi naziv Nothing Phone (1).

Sada su se specifikacije uređaja pojavile onlajn, a uvid u karakteristike telefona nam daje dojavljivač Ragvendra Sing Jodan na Twitteru.

Prema njegovim saznanjima, Nothing Phone (1) će imati 6,43-inčni FullHD+ AMOLED displej, sa podrškom za osvježavanje ekrana od 90Hz i HDR10+. Pokretaće ga Qualcomm Snapdragon 778G čipset, uz Adreno 642 GPU. Biće dostupno 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora.

Na poleđini Nothing Phone (1) uređaja se očekuje sistem sa tri kamere, koji će činiti glavni senzor od 50MP, kao i dva dodatna senzora (8MP i 2MP). S prednje strane će se naći 32MP selfi kamera.

Sve će napajati 4500mAh baterija sa podrškom za bežično punjenje. Operativni sistem će biti Android 12, sa NothingOS korisničkim interfejsom.

Prije nekoliko mjeseci, Karl Pei je nagovijestio da će Nothing Phone (1) vjerovatno biti predstavljen tokom ljeta ove godine, kada ćemo saznati i ostale detalje, uključujući i cijenu telefona, prenosi B92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije