Gadgets

Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro

Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro
Foto: Screenshot | Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro

Lenovo Legion 2 Pro gejming telefon će biti predstavljen sutra (8. aprila), a već smo imali neke tizere i fotografije koje uređaj prikazuju uživo. Sada je Lenovo objavio nove zvanične tizere koji potvrđuju dizajn telefona.

Novi posteri potvrđuju da će Legion 2 Pro imati bar dvije opcije boja, a Lenovo je potvrdio i postojanje tastera za bolje gejming iskustvo.

Pored toga, telefon će implementirati narednu generaciju hlađenja, sa boljim ternalnim dizajnom. To će kompaniji Lenovo omogućiti da koristi horizontalnu bateriju sa dvije ćelije i sistem hlađenja koji optimizuje odvođenje toplote, što će dovesti do poboljšanih performansi, prenosi benchamark.rs.

Takođe, Lenovo Legion 2 Pro će imati dva prednja zvučnika i linearni motor po dvostrukoj X osi. Lenovo nije objavio kompletne specifikacije telefona, ali glasine od ranije ukazuju na Snapdragon 888 chip, 6.92-inčni 144Hz FullHD+ AMOLED ekran i 5500mAh bateriju sa podrškom za 90W punjenje.

Na polju kamera će se isticati 44MP pop-up selfi kamera, smještena u okvir sa strane, dok će se na poleđini naći 64MP glavna kamera.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije