Gadgets

Pratite nas na Google news

Predstavljen Huawei Band 6

Predstavljen Huawei Band 6
Foto: Ilustracija | Predstavljen Huawei Band 6
N.N.

Huawei je tiho predstavio svoju Band 6 fitnes narukvicu, koja je debitovala u Maleziji. Uređaj stiže kao nasljednik Band 4 modela iz 2019. godine, što znači da je Huawei preskočio Band 5 oznaku.

Nova pametna narukvica ima dimenzije od 43 x 25,4 x 10,99mm i težinu od 18 grama. Huawei Band 6 koristi 1.47-inčni AMOLED ekran osjetljiv na dodir, koji nudi rezoluciju od 368 x 194 piksela.

Narukvica ima hardverski taster za pristup različitim funkcijama i Bluetooth 5.0 BLE podršku koja omogućava uparivanje sa Android 6.0 ili iOS 9.0 i novijim uređajima. Prema navodima Huaweija, Band 6 može da traje oko dvije nedjelje sa jednim punjenjem. Takođe, sa samo pet minuta punjenja omogućava se dvodnevno korišćenje narukvice, prenosi benchmark.rs

Kada su u pitanju funkcije zdravlja, Huawei Band 6 ima opciju praćenja rada crca, praćenje spavanja i stresa, SpO2 senzor i 96 modova vježbanja. Narukvica može da služi i kao lični asistent, jer prikazuje obaviještenja za pozive i poruke sa uparenim telefonima, kao i informacije o vremenu, kontrolu muzike i drugo.

Huawei Band 6 ima cijenu od oko 50 dolara, a stiže u Graphic Black, Amber Sunrise i Forest Green varijantama boja.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije