Gadgets

Pratite nas na Google news

Predstavljena aplikacija za "življe" pozadine Android telefona

Predstavljena aplikacija za "življe" pozadine Android telefona
Foto: xda-developers.com | Predstavljena aplikacija za "življe" pozadine Android telefona
N.N.

Većina aplikacija za wallpapere ne nudi mnogo više od toga što nude galeriju statičnih slika ili konzerviranih animacija, ali kreator programa Action Launcher Kris Laci vjeruje da može bolje od toga.

On je predstavio aplikaciju SwirlWalls za Android koja ima za cilj da pozadine učini mnogo interaktivnijim. Psihodelične pozadine direktno ne reaguju samo na osnovni dodir, već i na brzinu – brzo prevlačenje okreće grafiku drugačije od sporog povlačenja. Pozadina takođe može da reaguje na pokret ako ste skloni da telefon koristite objema rukama.

Pozadine možete prilagoditi remiksima, tamom, brzinom centrifuge i drugim finim podešavanjem i prepoznaće tamnu temu vašeg telefona. Čak je donekle praktično jer možete podesiti gest kojim ćete zaključati ekran uređaja, navodi PCPress.

SwirlWalls će vas koštati 5 dolara, ali Laci je naglasio da je to jednokratna kupovina bez pretplate, oglasa ili kupovine u aplikaciji. A ako kovitlaci nisu vaša stvar, dolazi još aplikacija u okviru serije ActionWalls. Da li je ovo privlačno ili ne, zavisi od toga koliko želite da pozadina bude privlačna, ali možda bi bilo isplativo ako želite telefon koji je živahan čak i kada buljite u svoje ikonice.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije