Gadgets

Prikazan Galaxy Ring (FOTO)

Prikazan Galaxy Ring (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Prikazan Galaxy Ring (FOTO)

​Nakon probitnih nagovještaja, Samsung je prikazao svoj Galaxy Ring u fizičkoj formi tokom MWC 2024 događaja.

Pored prikazivanja uređaja, kompanija je otkrila i neke dodatne detalje o prstenu. Galaxy Ring će se fokusirati na zdravlje i velnes, a biće dostupan u tri boje: platinum srebrnoj, zlatnoj i keramičkoj crnoj.

Samsung Galaxy Ring će se u prodaji naći kasnije tokom ove godine.

Iako nije bio dostupan za snimanje, oni koji su imali priliku da se upoznaju s njim kažu da je Galaxy Ring konkabni prsten i poprilično je veliki, što ne čudi s obzirom na elektroniku koja je implementirana u njega.

Ističe se da je lakši nego što bi se pomislilo, a biće ponuđen u veličinama od 5 do 13 i ozbačen sa S do XL. Kapacitet baterije zavisiće od veličine prstena i biće u rasponu od 14.5mAh do 21.5mAh. Nije poznato koliko će baterija trajati sa jednim punjenjem.

Kada su u pitanju funkcije, Galaxy Ring će pratiti spavanje na osnovu otkucaja srca, pokrete i disanje i na osnovu toga će korisnicima davati savjete.

Prsten će ponuditi i novu alatku, pod nazivom "My Vitality Score", koja mjeri budnost kako bi korisnici mogli da vide da li su u formi. Povratne informacije će biti dostupne preko "Booster kartica" koje nude naučno zasnovane savjete koristeći spavanje i druge podatke koje je prikupio uređaj.

Galaxy Ring će biti dio "Samsung Health" ekosistema i biće kompatibilan sa "Galaxy Watch" pametnim satom. Pored toga, biće kompatibilan samo sa Samsung Galaxy telefonima, ali kompanija kasnije planira da ga osposobi za rad i sa drugim Android uređajima, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije