Gadgets

Razer predstavio masku za lice Zephyr

Razer predstavio masku za lice Zephyr
Foto: Twitter | Razer predstavio masku za lice Zephyr

Na događaju RazerCon 2021, Razer je predstavio nove proizvode, a među njima je bila masku za lice Zephyr, koja će se uskoro naći u prodaji.

Maska sadrži tri filtera, ali nije testirana na kovid-19. Zephyr bi trebao da filtrira 99 odsto čestica koje se nalaze u vazduhu pomoću Razer N95 filtera.

Ovi filteri traju duže od standardnih maski za jednokratnu upotrebu i možete da ih koristite tri dana prije nego što ih zamjenite. Zephyr će se pridržavati mandata maski koje važe u SAD i Velikoj Britaniji.

Prvobitno predstavljen kao koncept pod nazivom Project Hazel, maska je posjedovala pojačivač glasa koji je kompanija kasnije izbacila kako bi produžila trajanje baterija i veličinu vazdušne komore. Zephyr je u međuvremenu dobio i još jedan filter, kao i podesivu traku za glavu. Na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani maske se nalaze i prepoznatljiva Razer RGB svetla, čiju jačinu možete da kontrolišete pomoću aplikacije na mobilnom telefonu.

Ono što nas naravno najviše zanima je cijena ovog artikla. Zephyr možete nabaviti po cijeni od 99.99 dolara, a u tu cijenu ulazi i devet filtera koji će vam trajati oko tri dana. Moguće je kupiti dodatna pakovanja filtera koji dolaze u paketu od 10 i stoje 29.99 dolara. Najskuplja varijanta je Zephyr Starter Pack koji dolazi sa 33 filtera (99 dana korišćenja), a za ovu kombinaciju ćete morati da izdvojite 149 dolara, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije