Gadgets

Samsung Galaxy A90 neće imati slajder kameru?

Samsung Galaxy A90 neće imati slajder kameru?
Foto: N.N. | Samsung Galaxy A90 neće imati slajder kameru?

Glasine i informacije o Samsung Galaxy A90 telefonu u prethodnom periodu su bile poprilično kontradiktorne i zbunjujuće, ali najnovija serija procurili informacija bi mogla razjasniti neke detalje o dolazećem telefonu.

Prvo, kada je u pitanju naziv, Galaxy A90 naziv će se zadržati. Postojaće dva uređaja sa ovim imenom, a nose oznake modela SM-A905 i SM-A908, od kojih bi jedan mogao biti "Pro" model. Očekuje se da će oba telefona imati Snapdragon 855 čipset, što će biti prvi put da se premijum Qualcommov čipset koristi u Galaxy A seriji.

Na polju kamera se očekuju 48MP + 12MP + 5MP senzori, uz misterioznu "Tilt OIS" funkciju. veruje se da će SM-A908 na poleđini imati 48MP + 8MP + 5MP sistem kamera. Nova informacija, kada je sistem kamera u pitanju, jeste da on izgleda neće biti smješten u motorizovani periskop/slajder sistem, kao kod Galaxy A80 modela. Umjesto toga, koristiće se tradicionalni sistem na poleđini.

Ostali detalji sugerišu da će SM-A908 model imati FullHD+ Super AMOLED Infinity-U displej, dok bi SM-A905 mogao imati QHD panel. Dijagonala SM-A908 i SM-A905 telefona će biti 6.7 inča.

Na kraju, sugeriše se da će SM-A908 biti model koji će dobiti 5G konekciju, dok SM-A905 neće imati ovu podršku. Ovo bi moglo značiti da će Samsung visoke troškove implementacije 5G podrške kompenzovati na nekim drugim elementima hardvera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije