Gadgets

Samsung Lifestyle TV uređaji za 2019. godinu

Samsung Lifestyle TV uređaji za 2019. godinu
Foto: N.N. | Samsung Lifestyle TV uređaji za 2019. godinu

Samsung Electronics najavio je svoje nove TV uređaje za 2019. godinu – "Frame" i ,"Serif TV", koji će biti izloženi na sajmu CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu početkom januara.

"Frame" i "Serif TV" spajaju nagrađivani i inovativni dizajn koji se uklapa u svaki stil uređenja doma, sa superiornim QLED kvalitetom slike i pametnim opcijama kojima se korisnicima obezbjeđuje najbolja moguća funkcionalnost jednog TV uređaja.

"Tradicionalni TV uređaji bili su usmjereni samo na tehničke funkcije, kao što su kvalitet slike i učinak, ali današnji televizori su i platforme životnog stila koje se savršeno uklapaju u svakodnevni život korisnika", izjavio je Jongsuk Ču, izvršni potpredsjednik Odeljka za ekrane u kompaniji Samsung Electronics.

"Ovogodišnji modeli 'Frame' i 'SERIF TV' predstavljaju unapređene TV uređaje uklopljene u životni stil, koji obezbjeđuju iskustvo uživanja u TV sadržajima koje ne liči ni na jedno dosadašnje".

Kada se ne koristi za uživanje u TV sadržajima ili filmovima, The Frame Art Mode funkcija prikazuje digitalna umjetnička djela, uključujući slike i fotografije, kako bi svakodnevni životni prostor pretvorio u galeriju. Uz to, senzor osvjetljenja ovog uređaja podešava boje na ekranu, prilagođavajući ih intenzitetu svjetlosti u prostoriji, čime se obezbjeđuju optimalna podešavanja za prikazivanje umjetničkih djela na ekranu.

(news.samsung.com)   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije