Gadgets

Samsung je objavio listu uređaja podobnih za tri generacije ažuriranja

Samsung je objavio listu uređaja podobnih za tri generacije ažuriranja
Foto: wikimedia | Samsung je objavio listu uređaja podobnih za tri generacije ažuriranja

Kada je Samsung objavio Galaxy Note20 liniju, ranije ovog mjeseca, kompanija je obećala podršku za do tri ažuriranja operativnog sistema za ove i neke starije uređaje. Južnokorejska kompanija je sada objavila kompletnu listu uređaja koji su podobni za tri generacije Android OS ažuriranja.

Lista uključuje: Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy S10 liniju i sve njene varijante, Galaxy Note20 i Note10 linije, sve Samsungove fleksibilne modele (Galaxy Z Flip, Galaxy Fold, Galaxy Z Fold2 i njihove varijante). Pored navedenih modela, na listi su i neki uređaji iz Samsung A serije, kao što su Galaxy A71 5G, A51 5G, A51 i A90 5G.

Kada u u pitanju tableti, Samsung će obezbijediti OS ažuriranja za Galaxy Tab S6/Lite i Tab S7 serije. Takođe, kompanija obećava tri ažuriranja operativnog sistema i za dolazeće Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A i Tab S serije uređaja.

Samsung je u svojoj objavi istakao da će Android 11 ažuriranje omogućiti za Galaxy S20 liniju kasnije tokom ove godine, nakon čega ažuriranje stiže na kompanijine ostale uređaje.

(benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije