Gadgets

Samsung najavio vertikalni TV - The Sero

Samsung najavio vertikalni TV - The Sero
Foto: N.N. | Samsung najavio vertikalni TV - The Sero

Kompanija Samsung je objavila novi set TV uređaja za tržište Južne Koreje, a od standardnih TV setova novi modeli se razlikuju po tome što su namijenjeni za korišćenje u vertikalnom položaju.

Cilj sa The Sero linijom televizora jeste da se pridobije mlađa generacija korisnika, koja je više naviknuta na mobilni sadržaj, kao što su Snapchat, Instagram TV video ili čak mobilne igre. To znači da je svrha novog TV uređaja da prikazuje sadržaj preslikan sa telefona, kako bi u njemu moglo da se uživa na većem ekranu. Ukoliko je potrebno, displej može da se rotira u horizontalni pložaj.

The Sero televizor, pored jedinstvenog dizajna, nudi i 4.1-kanalni zvuk preko 60W zvučnika, dok je veličina ekrana 43 inča. Cena The Sero televizora će iznositi oko 16300 dolara, a nema informacija o eventualnoj globalnoj objavi.

Pored vertikalnog TV-a, Samsung je objavio i The Serif - nešto poznatiji horizontalni TV, čija je uloga da služi kao svojevrsni ram za slike ili druge umjetničke radove koje korisnik može da ima u svom domu. Televizor ima Ultra HD QLED displej i stiže u verzijama od 43, 49 i 55 inča.

Na kraju, Samsung je objavio i ovogodišnju verziju The Frame modela, koja stiže sa QLED ekranom u veličinama od 43, 49, 55 i 65 inča. Ovi modeli su već od prošle godine dostupni i na međunarodnim tržištima.

(Neowin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije