Gadgets

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20
Foto: Printscreen YouTube | Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20

2021. je označena kao velika godina za Galaxy Note seriju, ali ne na dobar način. Umjesto toga, to je bio početak kraja jer je Samsung dao prednost svojim sklopivim modelima u odnosu na Galaxy Note liniju.

Sada se čini da je smrt Note-a sigurna, jer Samsung navodno nema planove za Galaxy Note 2022, a takođe planira da prekine proizvodnju Galaxy Note20.

ET News izvještava da je Samsung prilično potvrdio kraj Galaxy Note serije kroz dvije akcije. Prvo, Samsung očigledno nema planove za Galaxy Note uređaj u svom roadmapu za 2022. To vjerovatno znači da će jedini flagsjip Galaxy pametni telefoni koji dolaze sljedeće godine biti Galaxy S22 serija i novi sklopivi telefoni. 

Povrh toga, Samsung će takođe očigledno okončati proizvodnju svoje Galaxy Note20 serije u potpunosti do kraja 2021. Do sada je proizvodnja Galaxy Note20 nastavljena jer se uređaj još uvijek prodaje. U 2021, serija je navodno prodala oko 3,2 miliona uređaja, što je oko trećine broja Note uređaja prodatih u 2020.

Naravno, u ovom trenutku dobro znamo da će Galaxy S22 Ultra delovati kao duhovni nasljednik Galaxy Note serije, sa uređajem koji će usvojiti dizajn bliži seriji Note20, kao i da koristi istu ugrađenu olovku. Galaxy Fold serija takođe nasleđuje S Pen, ali još uvijek nema dobro mjesto za skladištenje, javlja 9to5Google.

(benchmark.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije