Gadgets

Pratite nas na Google news

Slušalice koje će promijeniti način na koji doživljavate zvuk

Slušalice koje će promijeniti način na koji doživljavate zvuk
Foto: N.N. | Slušalice koje će promijeniti način na koji doživljavate zvuk
N.N.

​Oslanjajući se na izuzetan bežični zvuk čuvenih Galaksi bads slušalica, kompanija "Samsung" predstavlja nove Galaksi bads+, koje su u pretprodaji dostupne uz nove modele pametnih telefona "S20+" i "S20 Ultra".

Galaksi bads+ omogućavaju korisnicima da uživaju u zvuku studijskog kvaliteta pomoću naprednih zvučnika i mikrofona, baterije koja traje cijeli dan i fleksibilnih podešavanja audio performansi. Uvijek uključene, umrežene i spremne za upotrebu, tako da nikada nećete čekati da slušate sadržaj koji želite, prenosi RTS.

Audio iskustvo nove generacije

Uz AKG performanse, Galaksi bads pružaju inovativno audio iskustvo za korisnike u pokretu, dok Samsung još više podiže ljestvicu za kvalitet zvuka sa Galaksi bads+. Pored izuzetne AKG tehnologije, Samsung Galaksi bads+ imaju vrhunski dvosmerni sistem zvučnika, sa sve dodatnim visokotonskim, kao i bas zvučnikom za dublje tonove. Uz Galaksi bads+ svaki zvuk je uravnotežen i jasan.

Za one koji se oslanjaju na svoje bežične slušalice prilikom poziva i video razgovora, Galaksi Bads+ su opremljene sa tri mikrofona, jednim unutrašnjim i dva spoljašnja, za kristalno čisto snimanje zvuka.

Eksterni mikrofoni koriste posebnu tehnologiju formiranja zvučnih snopova kako bi prenjeli korisnikov glas, umanjujući pozadinske zvuke, tako da ga sagovornik uvijek jasno čuje, bez obzira gdje se nalazi. Uz unapređeni Ambient Sound korisnici mogu da utišaju spoljni svijet kada to žele, ili da pojačaju pozadinske zvuke kada im je potrebno da budu u stanju pripravnosti, tako što će izabrati neki od režima rada kao što su low, medium, high i extra high.

Ambient Sound

Ambient Sound mogućnosti su dostupne putem Galaxy Wearable aplikacije na Android operativnom sistemu putem Google Play Store, i Galaksi bads+ aplikacije na iOS uređajima, preko App Stora.

Nemate gdje da dopunite bateriju? Nema problema

Ništa nije razočaravajuće kao situacija u kojoj bežične slušalice ostanu prazne baterije usred omiljenog podkasta, a niste u prilici da ih dopunite. Zahvaljujući moćnoj bateriji od 85 mAh, Galaksi bads+ su savršeni saputnici za one koji vole da slušaju različite sadržaje dok su u pokretu, jer omogućavaju 11 sati slušanja muzike, a ovaj vremenski period može da se duplira na 22 sata kada se postave u bežično kućište za punjenje od 270 mAh. Kada su korisnici u žurbi, a žele da dopune uređaj, za samo tri minuta mogu dopuniti Galaksi bads+ na kapacitet od 60 minuta plejbeka, koristeći Wireless Powershare mogućnost.

Prosječno trajanje baterije je 11 sati prilikom tipičnog načina korišćenja Galaksi bads+. Postavljanje u kućište može pružiti dodatnih 11 sati trajanja baterije. Trajanje baterije može varirati.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije