Gadgets

Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player

Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player
Foto: N.N. | Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player

Sony je predstavio nove dodatke za svoju Signature Series u formi novog para slušalica i digitalnog muzičkog plejera.

Oba uređaja se očekuju tokom januara naredne godine, a kako se radi o ultra-premijum proizvodima, karakteriše ih i ultra-premijum cijena.

Nove IER-Z1R Signature Series in-ear slušalice će na tržište stići po ceni od 2300 dolara, dok će DMP-Z1 Signature Series Digital Music Player koštati 8500 dolara.

Muzički plejer je dizajniran kako bi ponudio poboljšano iskustvo slušanja iz samog izvora.

 Uređaj stiže sa kvalitetnom izradom ali i kvalitetnom podrškom za audio izvore, kao i mogućnošću poboljšanja dolazećeg zvuka kako bi krajnji rezultat postao najbolji mogući.

Plejer ima DSD (do 11.2 MHz) i PCM (do 384 kHz/32-bit) podršku, Asahi Kasei Microdevices (AKM) AK4497EQ DAC čip, ugrađeni pojačivač, NFC i Bluetooth podršku.

Tu je 256GB internog skladišnog prostora, dva microSD slota, USB Type-C port, 3.1-inčni displej u boji i ugrađenu bateriju koja nudi do devet sati reprodukcije visoko kvalitetnog zvuka ili 10 sati zvuka koji nije hi-res.

Po specifikacijama i ceni Signature Series slušalica i Music Playera, jasno je da se ne radi o uređajima koji su dizajnirani za svakodnevne korisnike, te da se više radi o funkcionalnim koncept modelima mamenjenim onima koji žele najbolji mogući kvalitet zvuka.

(NN/benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije