Gadgets

Šta to mudro krije Galaxy S9?

Šta to mudro krije Galaxy S9?
Foto: screenshot | Šta to mudro krije Galaxy S9?

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagovještava svoj najpametniji model.

U prvom snimku vidi se mnogo akcije, a na kraju kada broj devet u svoj fokus zamrzava padobranca u slobodnom padu, te se čini da Samsung želi da naglasi brzo fokusiranje kamere za akcione cnimke, kao i mogućnost slo-mo snimaka.

 

Drugi snimak je dosta mračniji, a noćne scene i jelena u šumi osvjetliće upravo devetka. Jasno je da se snimak odnosio na snimanje fotografija pri maloj osvjetljenosti. Šuška se da će specijalno osvjetljenje koje će „spasiti“ slike u mraku biti novi feature Galaxy S9.

 

Treći video prikazuje mladog momka u gotovo svim životnim raspoloženjima, od smijeha do plača. A onda se u jednom trenutku pojavljuje devetka i njegovo lice pretvara u animaciju. Stoga je vrlo izvjesno da će i Samsung imati opciju 3D emodžija koji koriste vaš izraz lica da kopiraju eksperisiju, a onda stilizuju emodži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije