Gadgets

Stigao je savršen porodični DSLR – novi Canon EOS 250D

Stigao je savršen porodični DSLR – novi Canon EOS 250D
Foto: photographyblog.com | Stigao je savršen porodični DSLR – novi Canon EOS 250D

Canon Europe najavio je puštanje u prodaju modela Canon EOS 250D, najlakšeg DSLR fotoaparata sa pokretnim ekranom na svijetu 1.

Namijenjen porodici koja želi da napravi korak dalje od fotografije pametnim telefonom ili da poboljša trenutni fotoaparat, EOS 250D zabavan je i jednostavan način za korišćenje DSLR-a, napunjen najnovijom tehnologijom koja korisnicima pruža izuzetan uvod u fotografiju sa izmjenjivim objektivima u malom i laganom tijelu.

Nasljednik Canon-ovog višestruko nagrađivanog modela EOS 200D, EOS 250D ima vođeni korisnički interfejs za jednostavno korišćenje, veliki Dual Pixel CMOS APS-C senzor rezolucije 24,1 megapiksela, mogućnost snimanja filmova u 4K, superbrz i odzivan automatski fokus i izvanrednu mogućnosti povezivanja na pametne uređaje.

Pored toga, fotoaparat ima DIGIC 8, Canon-ov najnoviji procesor slike koji pokreće mnoge od njegovih funkcija, uključujući 4K snimanje filmova, 4K ubrzani protok vremena (time-lapse) i 4K vađenje kadrova iz 4K filmova.

Neposrednog rukovanja u laganom i kompaktnom tijelu, EOS 250D omogućava cijeloj porodici da uživaju u bilježenju životnih iskustava, bilo kad i bilo gdje. Zahvaljujući vođenom korisničkom interfejsu to se radi bez muke, od trenutka kada se fotoaparat uključi, uz uputstva i savjete na ekranu koji osiguravaju da svako može da izvuče maksimum iz fotoaparata.

Korisnicima je takođe lako da zabilježe svoja iskustva na maštovite načine pomoću Canon-ove funkcije Creative Assist (kreativna asistencija), kompleta alatki za efekte, filtere i podešavanja boja koje se primjenjuju na fotografije kada se kadrira snimak ili nakon što je snimljen.

(itsvet)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije