Gadgets

Top pet aplikacija za vremensku prognozu

Top pet  aplikacija za vremensku prognozu
Top pet aplikacija za vremensku prognozu

Ako vam vrijeme ovih dana nije najbolji saveznik, neka to bude neka meteorološka aplikacija.

Predstavljamo vam pet koje se kotiraju kao najbolje, a jedna će vam sigurno pomoći da se lakše izborite sa naletima kišnih dana ali i onih toplih.

Aplikacije koje prate vrijeme iz sata u sat neophodne su ovih dana, prenose Vesti online.

Prije nego što isplanirate vikend ili slobodne dane, provjerite sa nekom od sljedećih aplikacija kakvo vas vrijeme očekuje.

Predstavljamo vam pet, a što je najbolje, sve su besplatne.

Weather Underground - Ova aplikacija omiljena je među zaluđenicima koji koriste svoju mrežu ličnih meteo-stanica i povezuju se sa ostalim korisnicima. Nedavni redizajn je osvježio izgled aplikacije koja je sada jednostavna i pregledna.

Yahoo Weather - Lijepo dizajnirana aplikacija koja je pokupila dobre karakteristike drugih vremenskih aplikacija, ali su ovdje neke čak i poboljšane. Ovu aplikaciju dodatno poboljšavaju ubečene Flickr slike. Ako vam se ne sviđa Weather Underground, dajte ovoj aplikaciji šansu.

1Weather - Ova aplikacija najviše će vam biti od koristi ako vam je potrebna vremenska prognoza iz sata u sat. Ostale njene karakteristike slične su drugim aplikacijama.

Weather - Ako koristite uređaj sa IOS operativnim sistemom, vjerovatno ćete poštovati čist izgled i "drvenu" temu. Ova aplikacija je malo oskudna, ali isporučuje sve važne informacije.

AccuWeather - Prednost ove aplikacije je to što u ponudi ima višejezičnu video-prognozu. Ipak, izgleda malo staro i neophodan je novi dizajn. Ako vam je aplikacija previše komplikovanao, uvek možete da posjetite sajt AccuWeather

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije