Gadgets

Ultimate Design - novi Huawei brend za premijum pametne telefone

Ultimate Design - novi Huawei brend za premijum pametne telefone
Foto: Ilustracija/Arhiva | Ultimate Design - novi Huawei brend za premijum pametne telefone

Kineska kompanija juče je predstavila niz novih proizvoda, a među njima je i potpuno novi Huawei brend Ultimate Design za specijalne verzije premijum uređaja.

Huawei brend Ultimate Design predstavljaće uređaje ultra visoke klase i trebalo bi da nadmaši trenutnu ponudu vodeće serije telefona. Potez dolazi u trenutku kada tehnološki gigant nastoji da oživi svoje poslovanje nakon ograničenja američkih vlasti u protekle tri godine.

Jedan od Huawei izvršnih direktora Ju Čengdong rekao je na predstavljanju u Šenženu da se kompanija trka s vremenom kada je u pitanju proizvodnja pametnih telefona Mate serije.

Telefoni Mate serije 60 toplo su prihvaćeni među kineskim potrošačima, a da bi obilježila lansiranje brenda, kompanija je lansirala Huawei Mate 60 RS Ultimate Design.

Novi Huawei brend pokrivaće premijum segmente pametnih telefona i kompanija će na njima koristiti vrhunske materijale, moderan dizajn i moćne specifikacije. Kako tvrdi kompanija, novi brend biće vrhunac estetike, vrhunske izrade i ekstremne inovacije, piše HuaweiCentral.

Pod isti brend spadaće i neki drugi uređaji, pošto je gigant pod njegovo okrilje dodao i Huawei Watch Ultimate Gold Edition. Ovakvi uređaji ranije su bili predstavljeni kao Porsche Design, ali sada je kompanija zvanično najavila da uspostavlja sopstvenu ultra premijum liniju pametnih telefona.

Dakle stižu specijalne verzije top uređaja u malo modifikovanom obliku, sa skupljim komponentama, koje inače, osim premijum karakteristika prate i mnogo veće cijene.

(Benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije