Gadgets

Ultimativni pametni telefoni koji su podigli nivo savršenstva

Ultimativni pametni telefoni koji su podigli nivo savršenstva
Foto: N.N. | Ultimativni pametni telefoni koji su podigli nivo savršenstva

Kamera uz koju je svaka fotografija vrijedna dijeljenja, snažna baterija koja puni i druge uređaje te potpuno novi dizajn za gledanje bez ometanja.

To su funkcije koje opisuju tri jedinstvena Samsung pametna telefonaS10e, S10 i S10+. To su uređaji sa kojima je Samsung još jednom podigao nivo značenja riječi savršenstvo.

Voliš gledati omiljene serije do kasno u noć? Često zaboravljaš pin ili uzorak za otključavanje ekrana?

Galaxy S10e, S10 i S10+ imaju prvi na svijetu Dynamic AMOLED ekran koji isporučuje živopisan i realan sadržaj od kojeg se nećete moći odvojiti. Ovaj ekran ublažava štetnu plavu svjetlost bez promjene boja na ekranu, što znači da možete gledati vaš omiljeni film ili seriju do kasno u noć uz manje naprezanje očiju. Takođe, uz ove pametne telefone više nećete morati brinuti kada zaboravite pin ili uzorak za otključavanje telefona. Ekran na Galaxy S10+ i S10 uređajima ima ugrađen ultrazvučni skener otiska prsta, osiguravajući maksimalnu sigurnost uređaja i zaštitu svih podataka na njemu.

Tvoj pametni uređaj često ostaje bez baterije baš u trenucima kad ga najviše trebaš?

Sa ovim pametnim uređajima možete zaboraviti na takve probleme. Galaxy S10e, S10 i S10+ uče vaše dnevne rutine i uzorke korištenja, pa isključuju aplikacije koje trenutno ne koristite, a prilagodljivi način uštede energije upravlja trajanjem baterije na osnovu predviđanja vašeg dana. Takođe, jedna od funkcija koja će vas svakako razveseliti jeste mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja, čak i kompatibilnih nosivih uređaja (poput Samsung Galaxy Watch sata ili Galaxy Buds slušalica), tako da ćete postati powerbank za sve vaše prijatelje koji zaboravljaju napuniti svoje mobitele prije izlaska.

Nikada dovoljno dobra fotografija za skupljanje lajkova?

Galaxy S10e, S10 i S10+ dolaze sa kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf. Njihove zadnje inteligentne kamere predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizovati postavke kamere prema sceni koju želite fotografisati, a inovativna prednja kamera preoblikovana je za još bolje selfije. Uz ove pametne uređaje spremni ste za fotografisanje i po danu i po noći. Dvostruki otvor blende prilagođava i optimizuje svjetlo prije dodira okidača, tako da će sve vaše fotografije iz noćnog izlaska izgledati savršeno. I prednja i zadnja kamera mogu snimati u UHD kvaliteti, a po prvi put u mobilnoj industriji, zadnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

Više informacija o ovim savršenim pametnim telefonima možete pronaći ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije