Gadgets

WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka

WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka
Foto: antonbe/Pixabay | WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka

Najnovije ažuriranje, koje je implementirano u WhatsApp, koje će olakšati preslušavanje glasovnih poruka kada se prebacuje između različitih razgovora.

WhatsApp korisnicima omogućava da šalju glasovne poruke, ali problem sa ovim je to što korisnik mora da preslušava poruku u razgovoru, a ukoliko pokuša da se prebaci na drugi razgovor - poruka se prekida i mora da se sluša ispočetka.

Najnovije ažuriranje to mijenja. Popularni servis je objavio ažuriranje koje će korisnicima omogućiti da nastave da slušaju glasovnu poruku čak i ukoliko se prebace na drugi razgovor.

Ovo je slično načinu na koji korisnici mogu da gledaju YouTube video u WhatsAppu, gdje video nastavlja da ide i kada se napusti taj razgovor i pređe u drugi.

Nova finkcija predstavlja dio promjena, koje WhatsApp implementira u svoju aplikaciju i glasovne poruke. Neke od drugih izmjena uključuju mogućnost pauziranja i puštanja glasovnih poruka (ranije su korisnici, nakon pauziranja, poruku morali da puštaju ispočetka).

Tu je i promjena koja omogućava preslušavanje poruke prije nego što se ona pošalje, u slučaju da ste napravili neku grešku ili odlučili da ne želite da proslijedite tu poruku.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije