Gadgets

Xiaomi objavio još funkcija Mi 9 telefona

Xiaomi objavio još funkcija Mi 9 telefona
Foto: N.N. | Xiaomi objavio još funkcija Mi 9 telefona

Xiaomi će sutra predstaviti svoj Mi 9 premijum telefon, a kompanija je juče na svojim društvenim mrežama objavila neke ključne detalje o specifikacijama i karakteristikama uređaja.

Danas je kineski proizvođač objavio još neke detalje.

Xiaomi Mi 9 će imati dodeljeni Google Assistant taster sa strane, poboljšani UI uz Night Mode i Dual GPS funkciju za bolje pozicioniranje.

Serija novih objava je započeta predstavljanjem ažurirane bežične komunikacije.

Tu je novi NFC čip, a biće implementirana GPS podrška sa dve frekvencije (L1 i L5). IR senzor se vraća, nakon što je bio odsutan sa Mi 8 modela, a služiće za kontrolu velikog broja pametnih uređaja iz Mi ekosistema.

Korisnički interfejs je takođe poboljšan. Postojaće dinamički wallpaper koji će menjati boje i senke objekata tokom dana. Moguće je izabrati i živopisniji Always-On displej. MIUI 10 će imati i Dark Mode u najvećem delu podešavanja i sistemskih aplikacija (Xiaomi ističe da je potrošnja smanjena za 83% pod punim osvetljenjem i 50% na pola osvetljenja).

Ostaje nam da sutra saznamo sve ostale zvanične detalje o telefonu, kao i informacije o globalnoj objavi i globalnim cenama dolazećih Xiaomi Mi 9 modela.

(NN/benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije