Gadgets

Pratite nas na Google news

Xiaomi vraća Mi Note liniju?

Xiaomi vraća Mi Note liniju?
Foto: Printscreen YouTube | Xiaomi vraća Mi Note liniju?
N.N.

Lei Jun iz kompanije Xiaomi je u junu objavio strategiju kompanijinih proizvodnih linija u budućnosti. Rastuća Redmi linija ima za cilj da ponudi najbolji odnos između cijene i karakteristika, dok će Mi linija nastaviti da se fokusira na implementiranje inovativnih i premijum komponenti.

Tada je potvrđeno i da nema planova o objavi Mi Note i Mi Max serija tokom ove godine, ali sada su se pojavile informacije koje sugerišu da su se planovi kompanije u međuvremenu promenili.

Novi tvit pouzdanog dojavljivača Ice Universe ističe da se Mi Note linija vraća sa Mi Note 10 modelom, koji se očekuje već krajem oktobra. Posljednji model u liniji, Mi Note 3, je objavljen još prije tri godine tako da će biti veliko iznenađenje ukoliko Xiaomi zaista vrati Mi Note seriju.

Mi Note je nekada bila Xiaomijeva premijum linija fableta, jer su prve dvije generacije nudile specifikacije iz gornjeg srednjeg i premijum segmenta, zajedno sa tada velikim ekranima. Sa Mi Note 3 modelom Xiaomi se odlučio za malo slabije specifikacije i manji displej.

Ostaje nam samo da sačekamo zvaničnu potvrdu od strane kompanije Xiaomi o tome da li će se Mi Note linija zaista vratiti na tržište.

(benchmark.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije