Gadgets

YouTube Music možemo odsad streamovati na pametnom satu koji koristi Wear OS

YouTube Music možemo odsad streamovati na pametnom satu koji koristi Wear OS
Foto: Arhiva/Ilustracija | YouTube Music možemo odsad streamovati na pametnom satu koji koristi Wear OS
N.N.

YouTube Music na Wear OS-u sada radi onako kako biste očekivali. Kao što The Verge primjećuje, Google-ova muzička usluga sada reprodukuje muziku direktno iz Wear OS aplikacije, bilo da ste na LTE ili WiFi mreži.

Moraćete da se uparite sa Android telefonom za punu funkcionalnost (mobilni striming nije opcija za korisnike iPhone-a), a Premium pretplata je neophodna bez obzira na platformu. Međutim, ako ispunjavate te kriterijume, možete ostaviti telefon kod kuće znajući da ćete i dalje imati pristup svim svojim pjesmama.

Nadogradnja vam takođe omogućava da dodate YouTube Music vidžet na vašem satu. Ako vam je potrebno slušanje bez interneta, Smart Downloads će automatski osvježiti vašu biblioteku na satu kad god ste povezani na WiFi. Nadogradnja za striming trebalo bi da bude gotova ove nedjelje.

Strimovanje muzike prve strane na Wear OS-u bilo je, blago rečeno, problematično. Google Play Music je bio dostupan na platformi, ali kompanija je ugasila tu uslugu 2020. i prešla na YouTube, koji nije najbolje funkcionisao.

YouTube Music je došao na Wear OS (samo sa oflajn reprodukcijom) u ljeto 2021, ali je prvobitno bio ograničen na Galaki Vatch 4 i nije došao na Vear OS 2 uređaje do septembra te godine. Morali ste da se okrenete Spotify-ju i drugim uslugama trećih strana za striming, a u nekim slučajevima to uopšte nije bila opcija, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije