Gadgets

Zlatni Iphone košta 127.000 dolara

Zlatni Iphone košta 127.000 dolara
Foto: N.N. | Zlatni Iphone košta $127,000
N.N.

Britanska kompanija koja prilagođava proizvode po želji kapricioznih kupaca Goldgenie, poznata je i po proizvodnji pozlaćenih verzija iPhone i drugih vodećih pametnih telefona.

Nedavno je na svojoj veb stranici objavila verziju iPhone X od 18 karatnog zlata  koji se još uvijek nije pojavio. Goldgenie iPhone X zlatna verzija biće predstavljena sljedećeg mjeseca kao i iPhone Xs. 

Ulickani pametni telefon pod imenom "Billionaire Solid Gold Edition" je procjenjen na oko 100.000 funti što je oko $127.000 i već se može naručiti tako što ćete za njega platiti pola te sume unaprijed.

Sa tolikim novcem možete kupiti 100 običnih iPhone telefona, čisto da shvatite koliko je skup Billionaire Solid Gold Edition. Prilagođeni Goldgenie iPhone dolazi sa 256GB skladišne memorije i stiže u luksuznoj kutiji od trešnjinog i hrastovog drveta.

Takođe, u cijenu je uključeno i petogodišnje članstvo Goldgenie VIP Concierge servisa, kao i doživotna garancija.

Treba napomenuti da Goldgenie nema formalni dogovor sa Apple kompanijom i nema raspoloživih podataka koji ukazuju na to da će ažurirana verzija Apple-ovog vodećeg pametnog telefona nazvati iPhone Xs.

Britanska kompanija poznata je po izradi pozlaćenih iPhone modela i čak je nedavno izradila iPhone X od 24 karatnog zlata povodom obilježavanja vjenčanja princa Harija i Megan Markl.

(NN/luxlife.rs)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije