Gadgets

iPhone 12 će biti odložen do novembra 2020.

iPhone 12 će biti odložen do novembra 2020.
Foto: Ilustracija | iPhone 12 će biti odložen do novembra 2020.

Nove informacije su se pojavile u vezi sa najprodavanijim Apple-ovim proizvodom. Izgleda da će iPhone 12 sa pojavljivanjem na tržištu kasniti najmanje dva meseca, u odnosu na standardan raspored predstavljanja Apple telefona koga se u Kupertinu drže već godinama, pošto su se telefoni pojavljivali u septembru.

Youtuber Jon Prosser, objavio je na Twitter-u da je dobio dojavu o odlaganjima proizvodnje novog iPhone-a i da će zbog novonastale svjetske pandemije korona virusa, umjesto u septembru ili oktobru, novi Apple-ov uređaj biti lansiran u novembru. To će zasigurno rastužiti mnoge iPhone obožavatelje, ali opet, neće morati dugo da čekaju.

On je objasnio da iako je iPhone 12 zakucan za masovnu produkciju u maju, to i dalje neće biti dovoljno vremena da sve postigne za lansiranje u septembru.

Do toga dolazi jer Apple ne šalje direktore iz Amerike u Kinu da odobre završni dizajn pošto su na snazi zabrane letova, a to opet znači da faza u kojoj je prototip već trebalo da bude gotov, još nije završena, što pravi dodatna kašnjenja.

(tomsguide)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije