Prvi iPhone modeli sa punim ekranom se očekuju 2021. godine

Popularni analitičar Ming-Či Kuo je otkrio da će iPhone modeli za 2020. godinu imati manje TrueDepth module, što će omogućiti značajno manje izreze u ekranu.

U 2020. godini stižu četiri nova iPhone-a

​Analitičari iz JP Morgan-a predviđaju da će sljedeće godine Apple predstaviti četiri nova modela iPhone-a. Od toga, tri modela iPhone-a bi trebalo da imaju OLED ekran, a ...

Evo kako potpuno besplatno možete da ubrzate vaš kompjuter 30 puta

Kada je u pitanju prostor za skladištenje, random access memory (RAM) je i dalje najbolje rešenje po pitanju brzine koje novac može da kupi.

Japanske konzole "pobjegle" iz Kine

Kompanija Nintendo planira da dio proizvodnje svoje igračke konzole Switch ovog ljeta preseli iz Kine u Vijetnam, kako bi diverzifikovala proizvodne lokacije.

Sony radi na telefonu sa roll-up ekranom

Do sada smo dosta toga čuli o savitljivim telefonima, a sada je došlo vrijeme da se određena pažnja posveti i urolanim telefonima.

Dolazeći iPhone XI stiže sa redizajniranom logičkom pločom

Izgleda da Apple planira da se distancira od logičke ploče u L obliku, kada je dizajn ovog elementa u pitanju za dolazeći iPhone XI i vraća se standardnom, pravougaonom ...

Stiže prvi Bluetooth Walkman

Danas svi očekuju visok kvalitet od muzike koju slučaju, cijene mogućnosti da brzo preskaču numere i da sve medije čuvaju na jednom uređaju.

Priprema li Apple savitljivi 5G iPad?

Apple je za deseti rođendan iPhonea 2017. (napokon) predstavio potpuno novi dizajn svog telefona – model iPhone X, a ljubitelji kompanije pitaju se kakvi su planovi Tima Cooka ...