Ovo je najskuplji računar ikada: Na njega danas duži mejl ne bi stao

Ako kojim slučajem imate koji milion ili dva dolara "u šteku", pritom ste "tech geek" i ljubitelj proizvoda sa logom zagrižene jabuke - onda je ovo zaista prava stvar za vas!

Narko grupa patentirala telefon zaštićen od prisluškivanja

Škotska kriminalna grupa "Braća" napravila je telefon zaštićen od prisluškivanja, a onda odlučila da osnuje kompaniju koja će se baviti njegovom prodajom.

Koliko Apple potroši da napravi novi iPhone?

Ako razmišljate da date više od 1.000 evra za nove iPhone modele, ne možete a da se ne zapitate koliko njegova proizvodnja košta i koliko tačno Apple zarađuje?

TCL-ov koncept telefon ima neobičan dizajn

CNET izvještava o prototip savitljivom telefonu kompanije TCL, koji stiže u varijanti sa dvije šarke i telefon savija na tri dijela (u cik-cak formatu), a kada se rasklopi ...

Novi Motorolin smartfon stiže sa tri kamere

Motorola Moto G8 Plus novo je izdanje u seriji G tog proizvođača jeftinijih modela pametnih telefona.

Na tržište stiže štampač koji možete nositi u džepu

PrinCube je sve samo ne velika glomazna mašina iz ćoška kancelarije, kod koje ćete se sudarati sa koleginicama i kolegama čekajući vaš papir da iz njega izađe.

Snouden objasnio kako vas špijunira vaš telefon i šta možete uraditi

Edvard Snouden, bivši pripadnik američke CIA, saradnik NSA i zviždač koji je 2013. dobio azil u Rusiji nakon što je razotkrio tajni američki program masovnog ...

Šta se desi kada novi iPhone potopite u vodu?

Novinari sajta "Cnet" odlučili su da saznaju šta se zaista desi kada ispustite novi iPhone u vodu, a ovo su njihovi utisci.