Hardware

Alienware monitor ima stopu osvježavanja od 500Hz

Alienware monitor ima stopu osvježavanja od 500Hz
Foto: Alienware | Alienware lansira monitor sa stopom osvježavanja od 500Hz

Brend Dell je predstavio svoj prvi Alienware monitor od 500Hz. Inventivno nazvan 24,5-inčni 500Hz monitor za igre ima Full HD ekran i izvornu brzinu osvježavanja od 480Hz, koja se podešava na 500Hz.

Alienware objavljuje monitor sa stopom osvježavanja od 500Hz. Cijena novog Alienware Gaming monitora još uvijek nije poznata.

Monitor ima IPS panel i ima NVIDIA G-Sync sertifikat, tako da bi trebalo da pruži glatku igru bez sjeckanja ako imate podržanu grafičku karticu. Takođe ima 99% sRGB pokrivenosti bojama i VESA DisplayHDR 400, što bi trebalo da pomogne u isporuci tačnih boja i živopisnih vizuelnih prikaza pod širim uglovima gledanja. Alienware je dodao da će funkcija ComfortView Plus sa TUV sertifikatom pomoći da se prikažu prave boje uz smanjenje plave svjetlosti.

Postoji GtG vrijeme odziva od 0,5 ms. Monitor dolazi sa NVIDIA-inim Reflex Analyzer-om kao standardom, koji bi trebalo da vam pomogne da bolje razumijete kašnjenje vašeg sistema i performanse računara. Alienware monitor ima šestougaonu osnovu koja je dizajnirana da zauzme minimalan prostor na vašem stolu, ostavljajući vam više prostora za postavljanje miša i tastature kako želite. Dell tek treba da otkrije cijene za 500Hz Gaming Monitor, navodi Engadget, prenosi PCpress.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije