Hardware

Evo koliko će Nothing Phone 1 koštati u Evropi

Evo koliko će Nothing Phone 1 koštati u Evropi
Foto: Twitter | Evo koliko će Nothing Phone 1 koštati u Evropi

Imamo još nešto manje od dvije nedjelje dok Nothing ne lansira Phone 1, a kompanija svakako laganim tempom objavljuje ključne detalje prije lansiranja. Još uvijek ne znamo zvanične cijene, ali izgleda da je njemački Amazon skočio pred rudu.

Njemački Amazon je objavio cijene za Nothing Phone 1 u paketu sa slušalicama Ear 1, tačnije za dvije varijante Phone 1 telefona.

Tačnije, web sajt je naveo da će se model od 8GB/128GB prodavati po cijeni od 469,99 evra, dok će opcija od 12GB/256GB koštati 549,99 evra.

Vrlo je moguće da ovo nisu konačne cijene, te da će se promijeniti, ali svakako nam daju neku ideju koliko bi mogao da košta ovaj uređaj.

U svakom slučaju, cijena od 469,99 evra za osnovni model učinila bi telefon znatno jeftinijim od Pixel 6-ice u Evropi (649 evra) i nešto skupljim od Galaxy A53 (početna cijena od 449 evra).

Imajući to u vidu, potvrđeno je da Nothing Phone 1 ima Snapdragon 778G procesor srednjeg opsega. Zato želimo da vidimo da li mu je ovaj izbor čipseta omogućio da ponudi poboljšane karakteristike i specifikacije na drugim mjestima, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije