Hardware

LG predstavio televizor koji možete da spakujete i nosite sa sobom

LG predstavio televizor koji možete da spakujete i nosite sa sobom
Foto: Twitter / Printscreen | LG predstavio televizor koji možete da spakujete i nosite sa sobom

Ako ste ikada željeli da ponesete svoj TV sa sobom gdje god da idete, imamo dobru vijest: LG Electronics je tokom ovogodišnjeg sajma IFA objavio da je StanbyMe Go, prenosni LED ekran osjetljiv na dodir, sada dostupan za prednaručivanje u SAD-u, po cijeni od 1000 dolara a u isporuku kreće kasnije ovog mjeseca.

StanbyMe Go je centar za prikaz sadržaja i zabavu upakovan u skladan kovčeg koji možete da ponesete sa sobom. LED ekran od 27 inča​, rezolucije 1080p pričvršćen je na osovinu koja može da se okreće, tako da možete podići ekran, postaviti ga pod uglom, staviti ga u desktop način rada i zatim ga ponovno spakovati.

TV dolazi sa zvučnikom od 20W i koji se prilagođava rotaciji ekrana i pruža okružujući (surround) zvuk s Dolby Atmosom dok koristi tehnologiju Dolby Vision. U okviru kućišta postoje ladice za držanje dodataka i baterije. Kad smo već kod baterije, LG kaže da jedno punjenje pruža oko tri sata gledanja.

StandbyMe Go ima HDMI ulaz tako da na njega možete da priključite i gejming konzolu (ako u blizini imate drugi izvor napajanja), a može prikazivati sadržaj s Apple uređaja putem AirPlaya, prenosi "b92". Ugrađena prodavnica aplikacija daje pristup igrama koje možete igrati u desktop modu, poput šaha, i aplikacijama za strimovanje kao što su Netflix, Disney Plus, Prime Video i Max.

Očekuje se da će prednaručivanje StanbyMe Go centra početi u nedjelju od 28. avgusta, ali zbog velike potražnje isporuke bi mogle da budu odložene do 9. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije