Hardware

Najmoćniji Surface laptop sa autonomijom do 17 časova rada

Najmoćniji Surface laptop sa autonomijom do 17 časova rada
Foto: Screenshot YouTube | Najmoćniji Surface laptop sa autonomijom do 17 časova rada

Surface Book 2 je vrhunski prenosni računar sa nevjerovatnom grafikom i autonomijom baterije do 17 časova rada.

Surface Book 2 je dostupan u veličinama 13.5" i 15" i najmoćniji je Surface računar dosad predstavljen.

S najnovijim Intel Dual-Core i Quad-Core procesorima i NVIDIA GeForce GPU-ovima, Surface Book 2 ima do pet puta veće grafičke performanse od prvog Surface Book-a i dvostruko je snažniji od novog MacBook Pro računara.

Osim što je snažan, Surface Book 2 računar je osmišljen kako bi olakšalo svakodnevni rad i stvaranje. Surface Book 2 ima snagu prenosnog računara, svestranost tableta i slobodu prenosnog studija, javljaju iz Microsofta.

Surface Book 2 je dovoljno snažan pokretati profesionalne alate, kao što su Adobe, Autodesk i Dessault, besprijekorno pokreće popularne PC igre u 1080p rezoluciji s uključenih 60 FPS i zahtjevne naslove kao što su Forza Motorsport 7 i Gears of War 4.

Surface Book 2 se pridružuje Surface Laptop prenosniku i Surface Pro-u kako bi zaokružio snažan portfelj prenosnih računara koja omogućuju korisnicima da dožive mješovitu stvarnost i igranje na Windows platformi, ali i da budu produktivni u pokretu te da daju dodatni poticaj umjetnicima, dizajnerima, programerima i inženjerima koji predvode sljedeći val kreativnih inovacija.

Surface Book 2 računar biće dostupan za prednarudžbu 9. novembra u SAD-u po cijeni 1.499 dolara, a verzija dijagonale 13" biće dostupna na dodatnim tržištima. 

(tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije