Hardware

Otkriveno još detalja o Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu

Otkriveno još detalja o Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu
Foto: Monoar_CGI_Artist/Pixabay | Otkriveno još detalja o Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu

Početkom ove godine Samsung je predstavio Samsung Galaxy S21 seriju. Kako se bliži kraj ove i početak sljedeće godine, to smo sve bliži predstavljanju nasljednika Galaxy S21 serije – Samsung Galaxy S22 serije.

O S22 seriji do sada smo saznali mnogo detalja, a sada ih se pojavljuje još, a odnose se na najjači model iz ove serije – Samsung Galaxy S22 Ultra.

Prema dosadašnjim glasinama, Samsung Galaxy S22 Ultra zapravo će biti "Samsung Galaxy Note 22 Ultra", jer će telefon imati ravne ivice, podršku za S-Pen, a i sam dizajn telefona neće biti kao dosadašnji Galaxy S telefoni, nego kao Galaxy Note telefoni. Galaxy Club juče je prenio informaciju da će Samsung Galaxy S22 Ultra biti dostupan u još jednoj boji koja nije uobičajna za Galaxy telefone, a to će biti zelena boja. Ranije je otkriveno da će ovaj telefon biti dostupan i u crvenoj boji.

Samsungova Galaxy S22 serija uključivat će tri modela – Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Plus i Samsung Galaxy S22 Ultra. Najviše informacija do sada je bilo o ovom potonjem, a najnoviji renderi ovog telefona na zadnjoj strani prikazuju tri kamere poredane jedna ispod druge, ali su odvojene, odnosno nema uopšte nikakvog okvira oko njih.

Pored ove tri kamere nalaze se još dvije rupe, između koji je smješten LED blic. Ako vam je u sjećanju LG Velvet, znate o kakvom je dizajnu kamera riječ.

Poznati leakeri Ice Universe i Tron naveli su da će upravo ovako i izgledati Samsung Galaxy S22 Ultra.

Na prednjoj strani naći će se rupica u gornjem centralnom dijelu ekrana, a u njoj će biti smještena prednja kamera.

(Bajtbox)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije