Hardware

Poznato na koji Xiaomi je već stigao HyperOS

Poznato na koji Xiaomi je već stigao HyperOS
Foto: Shutterstock | Poznato na koji Xiaomi je već stigao HyperOS

Xiaomi je predstavio svoju novu softversku platformu, HyperOS, još u oktobru i obećao da će je dovesti na skoro 100 uređaja 2024.

To znači da je kineska kompanija završila sa MIUI OS, iako neki telefoni i tableti neće dobiti ažuriranje jer su prestari. 

Prošlog mjeseca, Xiaomi je potvrdio da će predstaviti ažuriranja za HyperOS na najmanje osam uređaja u prvom kvartalu 2024. Izgleda da je prvi pametni telefon koji je dobio dugo očekivano ažuriranje Xiaomi 13T Pro.

Trenutno je ažuriranje dostupno za preuzimanje za kupce u Evropi, ali ne bi trebalo da pođe dugo prije nego što ga kineska kompanija plasira u još više zemalja. Ako živite u Evropi, trebalo bi da tražite verziju softvera 1.0.3.0.UMLEUXM, ali uvjerite se da imate najmanje 6 GB slobodnog prostora za skladištenje, kako prenosi Phonearena.

Pored svih novih funkcija i poboljšanja koja HyperOS donosi, ažuriranje uključuje i bezbjednosnu zakrpu iz decembra 2023. Oni koji koriste evropsku verziju Xiaomi 13T Pro treba da provjere ažuriranje, ako nisu obavješteni o njegovoj dostupnosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije