Hardware

Predstavljen Lenovo "Legion Go"

Predstavljen Lenovo "Legion Go"
Foto: Twitter / Printscreen | Predstavljen Lenovo "Legion Go"

Sa AMD Ryzen Z1 Extreme, 16GB LPDDR5X-7500MHz memorije i 8.8-inčnim QHD ekranom, Lenovo "Legion Go" je jedan impresivan mobilni računar za igranje igara.

Rast popularnosti mobilnih računara za igranje igara je jedna od najzanimljivijih stvari posljednjih godina, sa uređajima kao što su Steam Deck iz Valve-a i ROG Ally iz ASUS-a koji su prednjačili.

AMD-ova tehnologija mobilnog procesora sa integrisanom grafikom pokreće ovaj drugi, posebno AMD Ryzen Z1 Extreme. Impresivan čip za igre koji se takođe nalazi u novom Lenovo "Legion Go" – koji je sada dostupan po cijeni od 700 američkih dolara.

Sa cijenom višom od konkurencije, Lenovo "Legion Go" bi mogao biti najimpresivniji mobilni računar za igranje igara do sada, zahvaljujući svom vrhunskom dizajnu i drugim značajnim karakteristikama.

Izvanredan je 8.8-inčni QHD (2560x1600) IPS ekran osjetljiv na dodir, koji ne samo da je veliki za gejming mobilni računar, već dolazi i sa specifikacijama kao što su 500 nita osvjetljenosti, 144Hz osvježavanja i 97 odsto DCI-P3 tačnosti boja, prenosi "ITsvijet".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije