Hardware

Realme 11 Pro serija sa kamerom od 200 MP će biti predstavljena 10. maja

Realme 11 Pro serija sa kamerom od 200 MP će biti predstavljena 10. maja
Foto: Twitter / Printscreen | Realme 11 Pro serija sa kamerom od 200 MP će biti predstavljena 10. maja

Kompanija Realme potvrdila je 10. maj kao zvanični datum lansiranja svoje Realme 11 Pro 5G serije u Kini koja će se sastojati od Pro i Pro+ modela.

Novu seriju, čija premijera je zakazana za dvije nedjelje u Kini čine dva modela: Realme 11 Pro+ 5G i Realme 11 Pro 5G.

Ova serija kreirana je u saradnji između Realme dizajn studija i Matea Menota i dolazi sa novim i upadljivim dizajnom i elegantnom kožnom poleđinom.

Prema riječima Matea, inspiraciju je pronašao u Milanu, modnoj prestonici i gradu u kojem je odrastao. Nova blijedo zlatna nijansa koju Realme naziva Sunrise Beige je stvorena po uzoru na zrake jutarnjeg sunca koji lagano prekrivaju zgrade. Osim Sunrise Beige varijante, Realme 11 Pro serija 5G takođe nudi i Oasis Green i Astral Black – ukupno tri dinamične boje.

U saradnji sa Realme dizajn studijom, Mateo je u Realme 11 Pro seriju 5G, unio teksturu, printove i zanatsko umijeće koji se obično vide na luksuznim proizvodima. Pored premijum kožne poleđine, Realme 11 Pro serija 5G koristi 3D tehniku šivenja i industrijski prvu 3D tkanu teksturu, a sve kako bi se stvorio jedinstven i premijum osjećaj pri držanju u ruci.

Na slici se vidi kamera od 200 MP sa OIS, a najvjerovatnije se radi o Samsung ISOCELL HP3 senzoru. Više informacija očekujemo u naredne dvije nedjelje prije same premijere u Kini, prenosi "Benchmark".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije