Internet

Aplikacija "Tik Tok" donirala 10 miliona za borbu protiv pandemije

Aplikacija "Tik Tok" donirala 10 miliona za borbu protiv pandemije
Foto: N.N. | Aplikacija "Tik Tok" donirala 10 miliona za borbu protiv pandemije

"Tik Tok" jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas, nakon što su se ranije već udružili sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, sada su najavili da će agenciji donirati 10 miliona dolara za borbu protiv pandemije.

Ova aplikacija dolazi iz Kine i postala je popularna brzinom svjetlosti, vjerovatno zbog vrste sadržaja koji nudi, a to je da ljudi iz cijelog svijeta objavljuju kratke videe različitih koncepata.

Novac ide u solidarni fond

Donacija će biti usmerena ka solidarnom fondu koji medicinskim radnicima pomaže u borbi protiv virusa korona, te podržava rad na pravljenju vakcina. Pored toga se sredstva raspoređuju i na druge akcije, poput one koja nabavlja obroke za porodice koje su ugrožene gubitkom posla.

Platforma pored toga služi i kao ventil za korisnike koji se humorom bore protiv novonastale situacije koja nikome ne prija.

Šta je Tik Tok i kako se koristi

Na ovoj aplikaciji se mogu pronaći zabavni video sadržaji sa smiješnim skečevima, na temu muzike, plesa, sporta, kuhanja, kućnih ljubimaca i slično. Svako može snimiti video i objaviti ga s raznim filterima i muzikom u pozadini i na taj način se izraziti i privući publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije