Internet

Pratite nas na Google news

Banjaluka dobija viber stikere

Banjaluka dobija viber stikere
Foto: N.N. | Banjaluka dobija viber stikere, proglašeni pobjednici
N.N.

​Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor kompanije 'Prointer ITSS' Bojan Vujić, uručili su danas nagrade pobjednicima konkursa za izradu viber stikera na temu Banjaluke.

Prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 1.000 KM osvojio je Srđan Zrnić, drugo mjesto i novačanu nagradu od 500 KM osvojile su Aleksandra Marić i Irma Beširević (timski rad), dok je treće mjesto i novčana nagrada u iznosu od 300 KM pripala Milijani Savanović.

Ovo je, prema Radojičićevim riječima, još jedan vid promocije našeg grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije. Zahvalivši se na odličnim dizajnerskim rješenjima na temu Banjaluke, Radojičić je ukazao da je poseban izazov za mlade dizajnere bilo da osmisle autentična rješenja, karakteristična za naš grad.

"Radi se o sjajnim rješenjima, koja imaju duh poruke iz grada. Sada nam, nakon proglašenja pobjednika, slijedi formalni dio procedure u vezi sa uključivanjem u aplikaciju Viber, tako da se nadam da ćemo već u maju moći da obavijestimo građane da mogu besplatno preuzeti kolekciju viber stikera iz Banjaluke", kazao je Radojičić.

Izradu stikera i unapređenje postojeće 'Viber zajednice' grada Banjaluke finansijski je podržala kompanija „Prointer ITSS“. Direktor ove kompanije Bojan Vujić kazao je da im je drago što su imali priliku da daju svoj doprinos razvoju postojeće Viber aplikacije grada Banja Luke.

"Siguran sam da će ovi viber stikeri, kao inovativan projekat Gradske uprave, dodatno promovisati Banjaluku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i turističku ponudu", rekao je Vujić i istakao da je ovo nastavak društveno odgovornih aktivnosti, koje kompanija „Prointer“ provodi u lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

Prvonagrađeni Srđan Zrnić kazao je da mu je bilo čast da učestvuje u ovom pozivu.

"Zadovoljstvo mi je da mogu raditi nešto što ima veze sa gradom u kojem sam rođen. Ovo je vrlo interesantna akcija Gradske uprave, kako za sugrađane tako i za one koji ovdje dolaze kao turisti", kazao je Zrnić ističući da su u stikerima koje je uradio glavni motivi Vrbas, dajak, Kastel, Gospodska ulica, te banjalučki Borac.

U nastavku pogledajte neka od rješenja za stikere…

Najčitanije