Internet

Brži put do ponude "Banje Vrućica"

Brži put do ponude "Banje Vrućica"
Foto: N.N. | Brži put do ponude "Banje Vrućica"

TESLIĆ - Svi trenutni i budući korisnici usluga Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" od sada će putem Viber chatbot aplikacije ove banje u Tesliću na brz i jednostavan način, 24 časa dnevno, moći da pronađu sve što ih zanima o ponudi koju ima.

Rekao je ovo juče Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju u ZTC "Banja Vrućica", predstavljajući novu uslugu Viber zajednice "Banje Vrućica".

"U septembru prošle godine kreirali smo Viber stikere i oformili našu Viber zajednicu, koja sada broji oko 15.000 članova, kao jedan moderan način poslovanja i komunikacije sa postojećim i potencijalnim korisnicima", rekao je Radošević.

Dodao je da je Viber chatbot nastavak komunikacije sa članovima Viber zajednice "Banje Vrućica", putem kojeg korisnici pametnih telefona koji su članovi ove Viber zajednice na jednostavan i lak način brzo mogu da dođu do svih informacija u vezi s ovim Zdravstveno-turističkim centrom.

"Današnji korisnici žele brze odgovore i nemaju mnogo vremena da detaljno istražuju na sajtu informacije koje ih zanimaju. Sada će moći brzo i lako da saznaju sve što ih zanima o našem zdravstvenom, wellness i kongresnom programu, kao i informacije o hotelskoj ponudi", kazao je Radošević.

Pojasnio je da je ova aplikacija dostupna na srpskom i engleskom jeziku te da će sa širenjem ponude i usluga pravovremeno nadopunjavati i sadržaj na Viber chatbotu.

"Ovo je i novi način promocije naše ponude, pored promocije putem tradicionalnih medija, kao što su novine, radio i televizija, sve češće se koristimo društvenim mrežama. Do sada se komunikacija sa korisnicima putem Viber zajednice pokazala uspješnom, a često smo i nagrađivali članove", objasnio je Radošević.

Rekordna popunjenost kapaciteta

Sezona u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" sada traje 11 mjeseci, a trenutna popunjenost kapaciteta je 80 odsto, rekao je Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju u ZTC "Banja Vrućica".

"Februar je mjesec koji se inače smatra vansezonskim, a u 'Banji Vrućici', od 900 kreveta, trenutno je popunjeno oko 750", rekao je Radošević.

Dodao je da, pored gostiju iz BiH, veliki broj turista dolazi iz Hrvatske te da stalno raste broj posjetilaca iz Slovenije.

Objasnio je da izgradnja bolnice "Hercegovina blok 2" napreduje planiranom dinamikom, a završetak radova planiran je za sredinu naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije